Hovedseksjon

5 - 7.trinn - HIET

Logo
 

Velkommen til Hiet - ditt unike etter skoletid-tilbud for elever på 5. - 7. trinn! 

 

Hiet er et spennende og annerledes AKS-tilbud på Bjørnsletta skole for de litt eldre, skreddersydd for elever som ønsker å utforske sin selvstendighet og samtidig oppleve fellesskapet. Hos oss handler alt om sosialisering, tilhørighet, utvikling, og mest av alt, frihet til å forme sin egen hverdag. 

Vi gir elevene rom til å utfolde seg vårt koselige oppholdsrom, med komfortable sofaer og personlige hyller for å oppbevare sine egne skatter. Fra kreative stunder med enkle DIY-prosjekter, perler og vindusmaling til spennende gaming PS4 og Nintendo, samt et utvalg av brettspill, leker og utstyr til bruk både ute og inne, har vi noe for enhver interesse. 

Men det stopper ikke der! Vi tilbyr et variert program med faste aktiviteter som matkurs, gymsallek, baskettrening, dans, prosjektdager og leksetid. Vår ukeplan gir elevene valgfriheten til å delta i det som fenger dem mest, eller bare slappe av med venner. 

Hiet handler det også om eventyr! Vi drar på utflukter som isbading og badstue, slalåm eller langrenn hos SNØ, kinoopplevelser eller setter i gang arrangementer som juleball og skoleovernattinger en gang i måneden. 

Våre dedikerte voksne er alltid til stede for å skape en trygg og støttende atmosfære. Hiet er mer enn bare et tilbud, det er et møtested etter skoletid, hvor elevene kan utfolde seg og skape minner sammen. 

Klikk deg inn for å utforske mer om vår ukeplan, utflukter, rutiner, Instagramkonto, mattilbud, og mye mer i de ulike seksjonene her på vår hjemmeside. 

Hiet - der friheten til å være deg selv møter mulighetene for eventyr. Velkommen til vår verden! 

diagram, ringdiagram