Hovedseksjon

Fotball 1.-2.trinn

Fotball

Informasjon om fotball tilbudet

 

Tilbudet
Oppstart er første skoleuke.
Fotball vil tilbys til 1. og 2.trinn, og det vil være mulighet for å melde seg på treninger to ganger i uken for begge trinn. Tilbudet vil i prinsippet være tilsvarende Akademiet som Ullern Fotball allerede tilbyr, derimot vil påmeldingen nå skje gjennom AKS Bjørnsletta sine kanaler. Elevene vil som før trene sammen med elever fra andre skoler og bli tilbudt det samme tilsvarende sportslige opplegget som blir tilbudt av Ullern Fotball i dag.

Utstyr
Det er ønskelig at elevene har egne fotballsko til AKS fotballen. Dersom dette er problematisk for noen, ta kontakt så finner vi løsninger sammen. Det vil også være mulighet for å kjøpe fotballdrakt av Ullern IF for de som ønsker det.

Tider (aktiv treningstid)
1.trinn: tirsdager og torsdager kl. 14:00-16:30
2.trinn: tirsdager og torsdager kl. 14:00-16:30
Aktiv treningstid for begge trinn er kl. 14:45-16:15

Logistikk
Treningene holdes på Ullernbanen og vi vil dra fra skolen etter spisetid på AKS, kl. 14:00 og være tilbake ca. kl. 16:30. Det vil også være mulighet for å hente direkte på Ullernbanen, men dette må informeres om ved hjelp av påmeldingslenken nedenfor, hvis ikke vil elevene bli tatt med tilbake til skolen.

Påmeldingslink

https://www.cognitoforms.com/AKSBjornslettaStorebjorn34trinn/AKSFotball202420252 

 

 

Overføring av medlemskap
For elever som allerede er påmeldt fotball akademiet ved Ullern IF, ta kontakt med Magne Aarvik så vil han hjelpe dere med spørsmål rundt overføring av «medlemskap» fra fotball akademiet til AKS Fotball ved Bjørnsletta.