Vennskapsuken 2018: Bjørnsletta skole skaper nye tradisjoner

Vennskapsuka 2018 ble avsluttet med at hele barnetrinnet var samlet i Pangea fredag 28.september 2018.

Fellessamling skal bli en månedlig tradisjon, og siden 7.trinn har «gått opp løypa» her på skolen, var det naturlig at de også sto for den første fellessamlingen.

Temaet for samlingen var, nesten selvsagt, vennskap. Elevene har lagt ned stor innsats og brukt mye tid på å forberede et fyldig og variert program, og vi kan trygt si at resultatet ble deretter!

Elevene viste egenprodusert film, der grupper hadde dramatisert ulike mobbesituasjoner. Etterpå hadde de filmet de samme situasjonene, men denne gangen med positivt fortegn. De fremførte en egenprodusert Bjørnsletta-sang, til melodien til «Ghostbusters», med god hjelp fra 5a. Og 5.trinn var for øvrig også med som statister og kamerafolk på filmen.

En elev leste en fortelling om hvordan vi alle bærer på et usynlig spann. Gode ting vi sier og gjør mot hverandre er med på å fylle opp spannene våre. Alle føler seg bedre med «fulle spann», og når vi gjør andre glade, er vi gode «spannfyllere».

Syvendetrinnselevene avsluttet forestillingen sin med å synge sangen Believe, som handler om at vi kan få til (nesten!) hva som helst, dersom vi bare tror på oss selv og er villige til å jobbe for det vi ønsker oss.

Resten av barnetrinnet imponerte bortimot like mye. Over 350 elever sammen, og de må ha vært det beste publikum Bjørnsletta skole noen gang har sett! Vi kan ikke si annet enn at vi allerede gleder oss til neste samling!

 

Skrevet av Wiviann Renée Kristiansen, lærer på Bjørnsletta skoles 7.trinn