Julehilsen fra rektor

I dag har vi for tredje gang samlet alle skolens elever til felles julesamling i Pangea. 500 elever har sett innslag med sang og dans fra hvert trinn, alt organisert av elever fra valgfaget Sal og scene. Det var en stor opplevelse, og jeg er stolt over å få være rektor på en skole med så mange flotte elever og ansatte. Bjørnsletta skole er fortsatt i vekst, og selv om vi fortsatt merker noen voksesmerter er det gledelig å merke at det går i riktig retning. Dette er takket være at det i løpet av høsten er lagt ned et enormt stort og viktig arbeid blant både elever og ansatte. Jeg vil også få takke alle foresatte og FAU for samarbeidet, og for at dere bidrar så godt til elevenes utvikling og læring, og for at dere er med på å gjøre Bjørnsletta skole enda bedre.

Vi har mye å være stolte av her på Bjørnsletta, og når vi kommer tilbake etter juleferien 3.januar 2017 skal vi fortsette arbeidet med å stadig heve oss til nye høyder, både elever og ansatte. Før det skal alle forhåpentligvis få en deilig og fredfylt juleferie. Det har vi fortjent alle sammen!

På vegne av alle oss ansatte på Bjørnsletta skole vil jeg få ønske dere en riktig god jul og et godt nytt år!
Hilsen Frode