Hovedseksjon

Tennis 1.trinn

Informasjon om tennis tilbudet

Tilbudet
Tennis vil i år tilbys til 1.trinnhver mandag gjennom hele skoleåret. Tilbudet vil være tilsvarende tennis som tilbys til 2.-4.trinn, men tilpasset alderstrinnet. Her skal det læres basistekniske ferdigheter i takt med at barna utvikler ferdigheter knyttet til ball- og racketkontroll og koordinasjon. Alt i denne alderen er lekbasert og barna skal føle mestring ved å sette opp øvelser de klarer. AKS Bjørnsletta vil ha ansvaret for den administrerende organiseringen, herunder påmelding og logistikk til og fra trening, og Ullern Tennis vil ha hovedansvaret for det sportslige innholdet med bistand fra ansatte fra AKS Bjørnsletta.

Utstyr
Elevene må ha med sko som er egnet til å bruke på kunstgrusbaner både inne og ute, i dette tilfellet vil «vanlige» gymsko/joggesko være passende. Støvler og andre utesko vil ikke være passende i dette tilfellet. Det er ikke krav om noen form for treningstøy, men det er ønskelig at elevene har på seg tøy som gjør at de kan bevege seg lett. Tennis racket kan lånes dersom det er behov for det. Ullern Tennis kan også bistå med å få tak i egne racketer i riktig størrelse dersom det er ønskelig.

1.trinn: Mandager 12:45-15:00 (aktiv treningstid er 13:30-14:15)

Logistikk
Tilbudet holdes ute på tennisbanene eller inne i boblen hos Ullern Tennis, og vi vil dra samlet fra AKS Bjørnsletta rett etter skoleslutt (12:45) og er tilbake på AKS ca. kl. 15:00. Det vil være mulighet for å hente direkte ved Ullern Tennis, men dette må informeres om ved hjelp av påmeldingslenken nedenfor, hvis ikke vil elevene bli tatt med tilbake til skolen. Dersom foresatte skal hente elever må man være på plass ved Ullern Tennis sine fasiliteter innen kl. 14:15 senest.

Tilleggsinfo
Foreldre og andre interesserte kan gjerne komme å se på trening innimellom og f.eks. de 10 siste minuttene før evt. henting. Og selvsagt kan foreldre til 1. klassinger bli med den første eller de første gangene for at elevene skal kjenne seg trygge. Men det er ikke ønskelig at andre enn barn og trenere er inne på banen og etter hvert inne i boblen med mindre det er spesielle behov for dette som vi får beskjed om på forhånd.

Påmeldingslink https://www.cognitoforms.com/AKSBjornslettaStorebjorn34trinn/AKSTennis20212022