Aktivitetsskolen Bjørnsletta

bjørn

Kjære alle barn og foreldre på Aktivitetsskolen Bjørnsletta
Snart er skoleåret over og sommerferien er i anmarsj.
Her kommer litt info om overgang til nytt trinn for årets 2. og 3. trinnsforeldre.

2. trinn:
Endelig ett år eldre og dere skal over på Storebjørn. Rent praktisk betyr dette at all informasjon og spørsmål skal sendes til storebjorn.bjornsletta@osloskolen.no, eller telefonnummer: 46 80 40 25.
Dette trer i kraft 1. august 2018.

3.trinn:
Nå er dere eldst på AKS, dette betyr at dere er viktige forbilder for de små, og at dere vil være AKSfaddere for 1.trinn fra skolestart. Mer informasjon om dette kommer i egen mail.

Generell informasjon for begge trinn:

• Jeanett skal tilbake til Tåsen skole, med dette ønsker vi velkommen til Kine-Iljen , ny baseleder på Storebjørn. Hennes mailadresse er: kiera002@osloskolen.no, dette trer i kraft 5.juni 2018.
  • Vi kommer til å fortsette med det gode samarbeidet med naboskolene i form av flere turneringer, blant annet fotball, dodgeball, sjakk, idrettsdag, ferieopplegg og inneklemte dager.
  • Som nevnt på foreldremøtet er vi åpne for å ta imot innspill fra barna når det kommer til aktiviteter. Her mener vi både enkeltaktiviteter på dagsbasis eller aktiviteter som tar lengre tid og som kanskje krever påmelding. Vi finpusser årshjulet i disse tider, så tilbakemeldinger er velkomne.

Med vennlig hilsen Line, Kine og Jeanett