Lillebjørn

Kirsti, 21 år. Interessert i ski, seiling, gå på tur. Har Forskerspirer og Forskning & Eksperimenter. Liker å finne på nye leker både inn og ute.  Klasseansvarlig i 2A (2020/2021.

Erik, 30 år. Interesserer meg for musikk, spill, brettspill. Jeg liker å holde på med mat og helse, programmering og bibliotek-aktiviteter på AKS.  Jobber i 1. og 2. trinn.

Hannah, 25 år. Liker svømming, trening, være med venner, brettspill. Liker å leke og snakke med elevene, og planlegge og organisere aktiviteter. Baseleder Lillebjørn.

Katarina, 20 år. Spiller håndball, liker reise og være med venner. Hun liker å være med på aktiviteter med barna og sørge for å få alle med i leken.

Yngvild, 28 årBarnevernspedagog, som studerer til å bli lærer.

June, 24 år. Har en lidenskap for å være i bevegelse. Liker friluftsliv, trening og ulike typer for ballspill. Glad i musikk og god mat. Trives i selskap med barna.

Katja, 23 år. Veldig glad i å lage mat og spesielt i å bake, og synes det er veldig gøy å dele den matgleden på kjøkkenet med barna. I tillegg er jeg også glad i å være ute og i å dille med alt mulig av kreativitet!

Storebjørn

Harald, 24 år. Holder på med musikk og datateknologi. Liker å bli kjent med barna og være aktivitetsleder på avis, film, Lydverkstedet og andre aktiviteter hvor jeg får brukt mine interesser. Klasseansvarlig i 3A (20/21).

Solveig, 27 år. Interessert i basket, dans, tegning, Lego, matlaging, tv-spill og hunder.  Jobber mest med enkeltelev, og har stor erfaring med psykisk utviklingshemmede.

Nuray, 48 år. Liker å gå på tur, strikke og lage mat. På AKS liker jeg kunst og håndverk, og å ha gode samtaler med barna.

Carl Frederik, 24. Produserer egen musikk, liker squash og glad i å lage mat.
Det han liker best med jobben på Bjørnsletta er å skape trygghet for barna.

Rasmus, 21 år. Interessert i fotball. Liker å lede fotball, skøyter, ha ansvar for hjemsending og tulle med barna. Klasseansvarlig for 4. trinn.

Renate, 37 år. Er glad i kunst og håndverk, innebandy, dyr og musikkfestivaler. Liker å lede aktiviteter hvor hun får brukt sine interesser.

Fang, 32 år. Interessert i lesing, toving og origami. Liker å hjelpe elever å mestre det de ikke kan, og se at alle trives på den aktiviteten hun har ansvar for. Klasseansvarlig for 3B.

Maria, 25 år. Spiller lacrosse, liker trening, svømming, kreative oppgaver og kunst og håndverk. Liker å ha gode samtaler med barna og organisere aktiviteter. Fungerende baseleder for Storebjørn.

Kine-Iljen, 33 år.
Jobber som avdelingsleder for Aktivitetsskolen. Liker trening og god mat. Tilrettelegger for at elever og ansatte har det bra her, og ser alltid etter muligheter for å utvikle AKS-tilbudet.